perjantai 30. joulukuuta 2011

Pitkästä aikaa.

Heippa pitkästä aikaa!
Aika on hujahtanut eteenpäin todella äkkiä ja siinä sivussa on tullut pidettyä lomaa myös omasta blogista, lueskellut ahkerasti toisten kyllä.
Meidän pikku-ukkokin on kasvanut ja miehistynyt kovasti, joulupäivänä vietettiin jo 2kk merkkipäivää! Ensi viikolla menemme ensimmäistä kertaa neuvolaan, viimeksi paino on mitattu marraskuisella kotikäynnillä niin hieman jänskättää uudet mitat :)

Ristiäisiä vietimme kolmisen viikkoa sitten, nimiä tuli yhteensä kolme kuten siskollakin ja etunimi alkaa myös S-kirjaimella mutta esiintyköön pikkumies Ukkona täällä blogissa kuten häntä alkuun kutsuttiin kotioloissa :)

Santsu tykkää kovasti sylitellä ja pusutella veljeä, tässä tuorein otos parin illan takaa

Arki meillä sujuu hyvin. Ukko on reipas ja kiltti poika joka mielellään seurailee sitteristä tai leikkimatolta käsin meidän touhuja hereillä ollessaan (sylissä ei viihdy niinkään hyvin!). Hymyilee ja juttelee jo kovasti, varsinkin hymynaama-kuvalle ja äitille, mutta kyllä muutkin osansa saavat. Nukkuu yöt läpeensä useimmiten, mutta yleensä vähintään 6h putkeen ennenkuin täytyy saada vähän evästä. Ainut "ongelma" mikä meillä on tuon nukkumisen kanssa, on yöunille nukahtaminen. Se menee tosi myöhäiseksi ja kello on tosi usein 02 ennenkuin pääsee itse nukkumaan, välillä venynyt jopa 02.30 asti. Joskus kun hyvä tuuri käy niin Ukko nukahtaa jo puolen yön aikaan, luksusta! :D

Santsu on oikein huolehtiva veljeään kohtaan, huomauttaa heti jos Ukko on herännyt tai itkee, heiluttelee sitteriä ja pyyhkii pukluvanat suupielistä :) Kasaa leluja veljen syliin ja kovasti kaipaisi myös leikkikaveriksi jo. No ei siihen enää niin kauaa mene :) Alussa olleet huomionhaku-tihutyöt ovat ajan myötä hälvenneet, toivottavasti eivät palaa takaisin!

Tässäpä meidän kuulumisia, koitan aktivoitua taas enemmän uuden vuoden myötä :) Nyt toivottelen kaikille

Hyvää Uutta vuotta 2012!

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että teilläki nukutaan! :) Meillä myös, mut toki on niitä öitä ku jäädään tuijottelemaan ja juttua riittäs.. Mut useinmiten nukkuu kuiteki hyvin ja syö vaan aamuyöstä kerran :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva tulla teistä ja siitä, että arki sujuu mainiosti! Ihana kuva sisaruksista.

    Onnellista uutta vuotta myös teille!

    VastaaPoista