keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tahtoo uuden sohvan!

Meillä on tällä muutama vuosi sitten Askosta ostettu divaanisohva, joka on ollut ihan mieleinen tähän saakka. Ainoastaan hieman harmittaa kun kätisyyttä ei voi vaihtaa, tällä hetkellä se voisi olla parempi toisella puolen, divaaniosa rajaa olohuoneesta ison osan omaksi pikku sopekseen.
Mistä sitten keksin haluta uuden sohvan? Meille väläyteltiin ostomahdollisuutta erään nuoren parin yhteiseen kotiin ja silloin aloin alustavasti katselemaan meille uutta. Uusi, tarpeita vastaava löytyikin, -käääks!- Sotkasta!

Tämä kotimainen Zon-sohva vastaisi tarvetta vieraiden majoitukseen. Sohva on 3-istuttava ja rahien avulla siitä saa joko divaanisohvan tai kahden hengen vuoteen. Tässä ei siis ole mitään erikoismekanismeja vaan rahit muuttavat sohvan ilmettä ja tarvetta. Rahien ollessa irti sohvasta ne toimivat lisäistuimina huoneen reunalla tms. Kaiken lisäksi raheissa on säilytystilaa!

Nyt vain mietityttää että onko sohva hankinnan arvoinen? Sotkasta kun en ole sitä kaikkein laadukkainta kuvaa saanut. Mutta toisaalta, sohvan valmistaja Insofa näyttää valmistavan ison osan sohvistaan Askolle, ainoastaan tämä Zon-sohva on Sotkalle, joten voiko siitä päätellä laatua? Vaikka osaahan niitä susia löytyä laatukaupoistakin...
Kokemuksia ja mielipiteitä otetaan ilomielin vastaan!

2 kommenttia:

  1. Aikas kivan näköinen sohva, ja varmasti käytännöllinen :)

    Me ollaan itse hankittu sohvamme ikeasta, joka ei kai sekään ole ihan laadukkaimmasta päästä jos vertaa noihin muihin huonekalukauppoihin yleensä...? Mutta meidän Ektorp on ollut ainakin niin hyvä, että nyt me ostetaan uuteen kotiinkin saman merkkinen, suurempi vain. Mulla on ainakin ihan hyviä kokemuksia noiden halvempienkin huonekalukauppojen suhteen, voipahan sitten uusiakin kalusteitaan myöhemmin kun ei niistä ole omaisuutta maksanut ;) Itse en ainakaan jaksa yhtä ja samaa sohvaa (tai muutakaan) katsella koko loppuelämääni, joten sen ei tarvitse olla mikään kalleimman kaupan merkkisohva, kyllästyn siihen kuitenkin joskus ;)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihan totta, en minäkään sitä elämäni viimeiseksi sohvaksi halua :) Mutta mukava olisi kuitenkin että istumamukavuutta löytyisi muutaman vuoden verran ainakin :) Täytyis varmaan kaapata ukko (ja sen lompakko) mukaan ja lähteä koeistumaan...

    Katselin myös Ikean tarjontaa vuodesohvista, ihan kivan näköisiäkin löytyi mutta mietityttää taas ne niitten vuodemekanismit että alkaako ne nitistä ja natista..

    VastaaPoista